Vitnesbyrd om helbredelser

Vitnesbyrd om hva Gud gjør er viktig å dele, fordi det er oppmuntrende og det gir oss tro på at Gud kan gjøre store ting i og gjennom livene våre. Her ønsker jeg å dele noen historier om hvordan vi har erfart at mennesker har blitt helbredet denne høsten her.

I slutten av august ba jeg for en av ungdommene på Frik. Hun hadde store smerter i hoften, hadde ikke løpt på et år og måtte være forsiktig med å gå. Vi ba to, tre ganger, før hun kjente en forskjell. Hun testet det ut ved å løpe sammen med ei venninne, og ble borte i over fem minutter. Da hun kom tilbake kunne hun fortelle nesten i sjokk at all smerten var borte. Påfølgende uke var hun ute å løp flere ganger.

Etter at jeg og noen ungdommer hadde vært på besøk i et ungdomsarbeid en fredag, fikk ungdomslederen følgende melding fra en mor: «Datteren som har hatt kneskader i 1 år, spiller håndball. Hun ble bedt for på fredag og spilte som en helt uten noen ekstra hjelpeutstyr på lørdag. Hun løp og løp og har ikke kunnet gjort det på ett år WOW!»

Vi var et team fra Frik som var på besøk til et ungdomsarbeid, og på slutten av møte så delte vi kunnskapsord om noen som hadde vondt i ryggen og kneet. En jente i miljøet hadde kroniske smerter i ryggen og nakken. Skulderbladene hennes satt for tett, og hun hadde skjev ryggrad. Den dagen vi var der var smertene ekstra ille. En av jentene på teamet var med å be for hun, og hun som ble bedt for fortalte at hun kjente en varme som gikk nedover ryggen. Hun kjente også på en måte virvlinger i nakken. Hun ble bedt for et par ganger, og ble spurt hvordan hun følte seg. All smerten var borte! Gud helbredet ryggen hennes, og hun kunne for første gang på lenge slippe å ha vondt. Senere på kvelden, så kunne hun nok en gang fortelle at hun ikke hadde noe smerter i ryggen.

På Frik forrige fredag så var det flere ungdommer som ble helbredet, og det var andre ungdommer som ba for dem. Det var en som ikke kunne løfte armen sin fordi han hadde skuldersmerter, som ble bedt for å kunne bevege armen uten noen problemer. Det var også ei jente som hadde smerte i knærne, og da hun ble bedt for gikk all smerten bort. Den siste tiden kunne hun ikke være med på gym pågrunn av knærne, men den siste uken har ikke det vært noe problem.

Dette er noen av vitnesbyrdene om helbredelse sålangt denne høsten. Det er fantastisk moro å se at Guds rike inntar jordenforløse Guds, og at mennesker får erfare hva Jesus betalte for på korset.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s