Get Focused 2013

Get FocusedI år som de siste årene så står Get Focused tilbake som et av årets største høydepunkt. Over 2000 ungdommer og unge voksne samlet i Tønsberg. En familie samlet for å tilbe han som fortjener all tilbedelse, og for å stå opp for rettferdighet for de som lider under urettferdighet. 

I løpet av helgen 1-3 november fikk vi oppleve store ting. Mange ungdommer som ga livet sitt til Jesus, ble helbredet eller oppmuntret og utrustet til å leve med Gud i hverdagen. På lørdagskvelden var det ca. 500 ungdommer som kom til forbønn. Det er helt vanvittig så den hunger som ungdommen har etter mer av Jesus.

Get Involved er arbeidet hvor vi ønsker å stå opp og kjempe for rettferdighet i verden i dag. Siden 2007 har vi hatt fantastiske prosjekter, og det har blitt samlet i store summer med penger, for å bety noe for enkelt menneskene som lider under urettferdighet. I år som i fjor så var Get Focused sitt prosjekt A21, en organisasjon som kjemper for frihet for de som er fanget under menneskehandel i dag. I år ble det samlet inn 602 000,-, og det er fantastisk å se rausheten og givergleden ungdommen har.

Get Involved øker i år sitt engasjement, og gir ungdommer muligheten til å praktisk involvere seg. Derfor sender vi i år et team på misjonstur til Heroes of the Nation, Kenya i februar. Det er et team bestående av 18 stk, og jeg har gleden av å lede denne turen.

Enhet | Rettferdighet | Tilbedelse

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s