Et overnaturlig hverdagsliv

Denne høsten har vi startet opp et kurs i Frik som vi kaller «Et overnaturlig hverdagsliv». I løpet av seks mandager underviser, utruster og utfordrer vi ungdommer til å leve naturlig overnaturlig. Vi har frem til nå hatt fire spennende mandager.

Jeg ønsker å dele et høydepunkt fra oktober. Denne mandagen bestemte vi oss for å vise kjærlighet til de som bor i Rom-leiren i Tønsberg. Vi synes ikke det er greit at Rom-folket ikke blir sett og respektert av mennesker, og vi ønsket å sette av tid med dem og vise at vi bryr oss. Vi dro omtrent ti stykker og tok med oss noe klær, boller og masse glede. Det var vondt å se hvordan de levde, samtidig som vi hadde gode samtaler på gebrokken engelsk og med kroppsspråk. Vi fikk be for dem, le sammen med dem og se dem som mennesker. En fantastisk opplevelse. Da vi var der, inviterte vi dem på middag i kirken dagen etter.

Frik inviterer til midda

Påfølgende tirsdag var vi omtrent 25 ungdommer fra Frik som inviterte Rom-folket inn i varmen. Vi lagde i stand til et skikkelig godt måltid, og vi gjorde skikkelig stas på dem. Det var godt å bli litt kjent med dem, og hjertene deres. Vi ønsker å se dem som mer enn tiggere, og vise dem omsorg, godhet og kjærlighet – slik Jesus ville gjort. Noen av ungdommene fikk også be om helbredelse for tre av rumenerne, og smerten forsvant hos alle tre.

Tønsberg Blad gjorde en videoreportasje av middagen med Rom-folket, den kan du se her.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s